Pilutta dig Madicken!

Blev inte allt för tidig kväll igår heller, jag somnade vid 7 ungefär och vaknade strax innan 15. Har väntat på att våran kära lilla Maid ska bli klar inne på badrummet så jag kan få tvätta ut alla maskar ur mitt hår. Pilutta er - har ni en maid?

Nämen du. Nu går hon ju!


Men dåså.


Vad klagar jag då för?


deu


Independence day

Så jag och erika börjar mer och mer släppa på våra händer som vi så kärt har hållt.
Det började med att vi ville till olika ställen efter Evelyns första födelsedagsfest, så vi beslöt oss för att gå skilda vägar. Jag gick med Odessa, Sofia och Odessas nya vän - fransmannen. Efter många om och men lyckades vi ta oss till Cavakalaset och träffar vi inte på Erika och två kompanjoner så säg. Där sprack den självständiga lilla stunden. Men ändå skönt att hon var där för då kunde hon sätta mig i en taxi när de äldre människorna ville fortsätta natten och jag bara ville hem för att göra.. vadå? Åtminstone slippa vakna med en smällande huvudvärk i ett rum som inte kan sluta snurra.. annars vore det en ganska hyfsad idé att försöka städa mitt rum..

Födelsedagsfesten som skulle ha varit en liten fest med bara kända ansikten och kanelbullar blev inte alls på det viset. När erika och jag kom dit så möttes vi av repliken "Oj - jag har visst bjudit hit ett helt band" Så jodå, Backstreet boys var där, dock en viss skillnad från pojkpopbandet. Gatumusikanter på kanske 10personer..
Det vart trångt och det vart en speciell stämning. Tänk er en liten, liten 3a med en hel hög med folk.

Nu ska jag ta av mig dessa festpaltor jag har på mig och vänta på att Erika så sött ska ringa på portklockan.

adios.

Hello Stranger !?

Folk som har funderat på att besöka oss här i Barcelona, ska ta detta inlägget med en nypa salt eller undvika att läsa helt - beroende vilken känslighetsnivå man ligger på.

Så jag gick för cirka en halvtimme sen upp för att ta mig ett glas vatten och det visade sig att jag inte var den enda som hade svårt att sova, tydligen var Diana också vaken. Vi sätter oss i köket och pratar och allt är jätte bra. Men sen helt plötsligt och från ingenstans fast ändå från någonstans så går hon in på toaletten, hon stänger inte dörren men däremot sätter hon sig och lättar på blåsan..utan stängd dörr!! och inte nog med det, hon spolar inte och tvättar inte heller händerna.. Vem gör så? Vem?

Visst vi har bott tillsammans i 8dagar nu. Men snälla rara du. Jag vill varken se, höra eller veta vad du gör inne på toaletten... Tjejen kissar med öppen dörr när det står en främling utanför. Varför? Om våran relation hade sett annorlunda ut och om jag inte vore jag kanske detta hade vart okej. Men nej. Sånt här vill jag inte vara med om.

Kan också berätta nu när jag ändå lägger ut alla små hemligheter så är detta inte första gången hon inte spolar.
Är det bara jag eller är det lite fel och lite äckligt? Flickan vet ju ingenting om mig, jag vet ingenting om henne, vi känner knappt varandra men ändå delar hon med sig av alla sina häärligaste stunder...

Och sen att hon inte tvättade händerna.. Nu vill jag bara ta fram rengöringsmedlet och putsa hela lägenheten ren.

Det var det.


Closer

Erika kom hem efter 19tiden och då hade jag faktiskt hunnit ut och fått lite luft. Jag var på en fruktaffär för att köpa lite frukt, självfallet . Det var nog den dyraste frukt jag någonsin handlat eller så känns det bara dyrt? Jag köpte 1ananas, 1kg jordgubbar och 2apelsiner. De bestal mig på 7.88euro! Visst i Sverige kan det kanske kosta så pass mycket - men nu är vi ju ändå i ett land vid medelhavet. Borde ändå inte frukt vara billigt här? Borde inte spaniens egna apelsiner kosta 1krona per st eller liknande.. Jag tror bestämt att något fuffens pågår här.

När erika kom hem gick vi och fikade på det lilla caféet vi har här nedanför. Där är det också något fuffens på gång. Jag menar - vad är tanken bakom en liten cola flaska på 20cl. Faktiskt. 33cl är redan tillräckligt lite. 20cl kan inte ens fylla glaset som man får till.. Detta stör mig väldigt då jag oftast brukar dricka minst 2 33cl drickor när jag fikar och nu.. ja.

Till middag grillade vi grönsaker i ugnen och till efterätt blev det fruktsallad och spraygrädde. Den är riktigt god här nere vill jag lova.

Imorgon blir det nog en "liten utgång" då Evelyn fyller 21! Men den stora får vänta tills på Lördag!

Nu har Erika och till och med Diana gått och lagt sig. Så jag ska försöka jag också.

deu


Stressfulldagkanjaglova!

Godmorgon, godmiddag, godkväll!


Så ja, jag vaknade för cirka 30minuter sen. Haha. Men istället för att tänka att jag vaknade strax efter 17 får vi tänka att jag faktiskt sov 11timmar och att det faktiskt behövs ibland...

Nu borde jag springa ett marathon för att kunna somna inatt annars lär jag väl ligga sömnlös tills det att klockan är morgon på nästa dag.


Erika har ännu inte kommit hem från skolan, men hon är en stor tjej så hon borde klara sig!

Jag ska själv försöka ta på mig ett ansikte och gå och handla lite. Här ska det bli jordgubbar i stora lass.

//H


Dancing Queen på gymnasiefest typ...

Tänk er billie-jane, I will survive och like a virginremix
tänk er språkresa på malta och första fyllan
tänk er fulla fjortisbritter och överkläda italienare?
Ser ni det framför er?
Då vet ni hur det var där jag och Evelyn var igår...
Det var längesen jag skrattade så mycket när jag dansade, eller svettades eller fulade mig.

//E

Bar

Så hallå världen!

Jag ligger hemma i sängen och stora syster mi är ute på stan och busar. För första gången åkte jag metro själv på kvällen och jag överlevde. Visserligen fick jag inte gå själv över ramblan men oj - det är framsteg!


Vi var på en bar idag - Barcelonas äldsta tror jag också? och vi hade förväntat oss en liten, men aldrig hade jag kunnat föreställa mig detta! Och på den lilla baren skulle det hållas en spelning och lokalen, nej rummet fylldes av folk och tur som vi hade hade vi hunnit få tag på några utav fåtalet stolar det fanns.. Vi drack lite Cava och när blåsorna våra inte kunde ta mer lämnade vi stället och stolarna blev tagna fortare än kvickt.

De äldre damerna skulle fortsätta på en barrunda medans jag själv är ansvarsfull och tog det kloka beslutet att det inte skulle bli någon dans denna tisdagsnatt! Jag sparar mig för cavadrickarkvällen på torsdag och Razz på lördag :)

Nu väntar Closer, Jude Law och Blower's Daughter på mig.

Men godnatt på er.

självfallet

Det ligger ett Sephora precis innan man går in genom spärrarna för att ta vårat "pendeltåg". Det är en jättefin butik, och det blir knappast lättare att gå förbi där när Hanna säger med sin jagkanlindaallaruntmittlillfingerrtröst: Kan vi inte gå in på sephora? Självfallet går vi in på sephora, själlvfallet vill man köpa hela butiken, glasnagelfilar, boby butter med underbar cream bryléedoft, ögonskuggor, parfym, doftljus, fixspray, you name it, självfallet tror jag att behöver allt det där.

Självfallet behöver jag ett välbetalt jobb eller lära mig att stå emot...

//E

"I will quit tomorrow"

Så nu är jag tillbaka i ett dåligt sovmönster igen.. Kanske passar bra för spaniens udda och vakna timmar men det är drygt. Jag somnade vid 6 imorse och vaknade strax innan 12, dagen innan det somnade jag vid 7 och vaknade efter 14 tror jag. Bra Hanna!


Erika är i skolan nu och jag ska väl så småning om börja ta mig mot henne... Det kommer nog inte hända något speciellt idag och inte imorgon heller tror jag.



Men människor, mina människor - jag saknar er. Varför vill ni inte komma hit nuuu för?
Ni säger allihopa i April och efter Påsk men jag vill ha er nu på en gång! Jag har inte tålamod nog för att vänta en och en halv månad!


//H


Hoppetossan

No Panic !
Mr. Corrector !
I will survive !
Stop the spot !
Kiss me baby !

Sephora baby



En hoppetossa, våran rumskamrat kan inte beskrivas som något annat än en överenergibedriven hoppetossa men jag associal som jag är så är det mest Erika som drabbas av henne. Hon springer runt, sjunger, leker med katten, skrattar, slog mig på näsan med en penna.. Ja hon är lite speciell, men söt är hon absolut... Men som sagt, mig går hon lite på nerverna.

Idag har Erika legat hemma sjuk och jag har spenderat några timmar ute. Jag gick och dreglade inne på galleri d'art idag igen.. Om jag ändå pratade spanska så skulle jag söka jobb där.. åh, tänk om man skulle få rabatt då.. Det vore inte helt fel det... Då är det nog nästan så att jag skulle tacka nej till Gårds Caféet i sommar - Gårds Caféet i all ära men att få jobba på ett galleri med massa tavlor från Warhol och Lichtenstein - jag måste säga att det slår mycket.


Nej tack för mig.

Jag kan en låt som går dig på nerverna, går dig på nerverna, går dig på nerverna..

Så en hel dag har gått och ingenting speciellt har hänt alls.. Skulle väl på sin höjd vara att jag skar mig i fingret och tappade ut halva saltburken på köksgolvet!

Jag och Erika har precis sett på The Green Mile - rätt så bra film men dock liiite för overklig för att jag ska kunna vara bekväm nog för att kalla det för en gripande film.. Men den var ju bra, helt klart..

Våran rumskamrat.. Vet inte vad jag ska säga.. Mig går hon då på nerverna när hon sätter sig och sjunger - i samma rum som vi sitter och kollar på film.. Hon är verkligen en hoppetossa - javisst kul för henne. Men jag orkar inte höra någon spanjorska sjunga på engelska när vi försöker se på en ganska så seriös film.. Jag är ledsen men så är bara fallet..


Innan jag säger puss och adjö vill jag bara hälsa Grattis till E som idag fyller 20! Ett väldigt stort Grattis till dig ! :)


adios amigos.

copycats

En väldigt ful grej har hänt hemma i sverige,
Alex och Calle Schulman har börjat blogga igen ( just det är inte fult, det är toppen) Men dom har snott vårat bloggkoncept, att dela blogg med sitt syskon...
  

den heliga söndagen.

En väldigt lugn och allmänt tråkig dag... Att söndagar ska vara en vilodag känns överskattat..


den där hanna alltså

Idag har vi haft hemmakväll med jordgubbar, en tvåliters colalight, spraygrädde
och några filmer som vi införskaffat idag.
Hanna har gått Indie och köpt Andy Warholfilmer.
PorrHanna

Förutom att Hanna är lite snuskig har det varit en skön och efterlängtad kväll...


Förövrigt har vi haft våran motsvarighet på Danuta här hemma så nu är allt skinnande rent och fint :D

//E

Sephora och Andy Warhol

Efter en låångdag av att göra ingenting beslöt vi oss för att ta oss in till Plaza Cataluna - affärerna.. Vi började med Sephora och ack så roliga saker man kan hitta, köpa och fynda.. Efter det slängde vi säkert bort minst en timme på att bara kolla och leta efter filmer inne på Fnac.. Jag hittade några filmer med Andy Warhol! (Josefin jag hoppas du blir avundsjuk nu!) Jag hade hoppats på att hitta någon utav filmerna som Edie var med i men någon sådan fanns det inte.. Funderar även på att köpa en film som fattas i min lilla kollektion av Audrey..

Hela Ramblan var full med folk och så även butikerna men tillslut hittade vi en liten konst butik, eller ja liten och liten.. Det fanns massa och i min smak massa tavlor. Pop-art.. Som jag sa till Erika, jag skulle kunna bo på den butiken.. Blev så kär, så kär :)


Ikväll blir det lite film och lite jordgubbar.

//H


jag var visst vaken...

Festen igår var supertrevlig, vi klottrade på vägarna, pratade dalmål och blev matade med tomater...
kan en fest bli så himmlans mycket bättre?

note to self: ha alltid någon form av fyllemat hemma...

//E

image27

Kvällens värd och jag


image28

Det är inte ofta man träffar så här snygga chicas

image29

väggklotter

Fernström, läs och häpna!

Så mina sysslor här i hemmet är att hela tiden hålla mat på bordet.. Och jisses vad jag är bra på det.. Haha. Fanny jag har gått upp flera nivåer inom matlagningen, det är inte alltid samma gamla sallad och samma gamla laxbit. Nudu, nu kan jag laga mat... Åtminstone tillräckligt för att jag själv ska vara stolt.. Haha. Tänkte bara säga det..

//Kocken

Jag har sett havet nu.

Hej Världen!

Jag vaknade för lite drygt en timme sedan och jag tror nästan att erika fortfarande sover..

Festen igår.. Ja den var väl kul, kanske 70% av alla som var där var svenskar kanske också ännu fler..
Vi hade planerat att besöka Razz igår men när vi kom dit upptäckte vi en sjuk kö.. En kö med kanske 200personer eller så som alla ville komma in, alla onyktra och alla själviska. Nej usch och fy. Att stå i den kön hade dragit ner humöret något så rejält. Så RazzMatazz får vänta till nästa lördag! Istället åkte vi till.. jadu om jag ändå visste namnen. Det var hur som helst. 2extremt snygga klubbar nere vid havet.. Speciellt den sista var väldigt väldigt snygg. Har nog aldrig sett en sådan snygg inredning i hela mitt liv.. Inte ens Berns slår detta..

Kvällen för mig var väl relativ, jag har haft roligare men den var ändå bra.

Jag och Erika träffade också un chico loco. Först hade han inga kompisar, hade bott i Barcelona 1månad, jobbade som modell men pluggade här - kom från Texas gjorde han också. Men precis innan han ska gå så säger han att han jobbar på klubben vi var - som manager eller något sånt och sen hade han en massa mer konstigt att säga.. Man undrar ju vad som egentligen är sant.. haha.


poor thing

och en sympatisk hälsning till att stackare med namnet Ofman.

Gamle Goda Linda!

Så jag vill bara säga Grattis till käraste Linda som idag kan börja säga att hon fyller 18 i Februari. Jag var också där för ett år sen. Lugn du har bara 365dagar kvar tills det att LUCKY blir ditt att förföra.
Jag väntar på dig här nere min vän.

image26

Festen ikväll är bara för din skull, det förstår du va? Varje glas kommer drickas för dig!  Skål och grattis !

soy tiquis-miquis.

Solen den har lysit idag också och idag hade jag mer tid att njuta utav den!

Efter skolan satt vi hela halva eftermiddagen och bara tog det lugnt vid macba( heter det så?)
sedan blev det en sväng till carrefour - allt för en riktig diskborste. Vad är tanken bakom en äcklig svamp egentligen!? Ikväll blir det grillfest hos Max och vart vi hamnar efter det ligger i ödet och framtidens händer !


deu


hello echo

Så jag sov till 13 idag.. En timme senare kommer Erika hem och säger att det är sol ute, hade jag vetat att solen skulle lysa hade jag försökt ta mig upp lite tidigare och åkt in till centrum och satt mig på något mysigt café men det får bli en annan dag. Istället gick jag och erika ut och gick runt i området där vi bor. Många långa upp och nerförsbackar här må jag då säga. Men fint är det! Lunchen var jag fast besluten vid att äta ute och Erika försökte få mig att vilja spara pengar och laga mat hemma istället men är man envis så är man.. Hur som helst.. Det jag beställde var onödigt dyrt och jag hade kunnat laga det mycket bättre själv och för ett billigare pris så det kanske inte alltid är så bra att vara envis...

Ikväll eller inatt ska vi nog på en bar där Cavan är gratis från 00-00.45. Jag undrar jag undrar hur mycket cava man kan hinna få i sig på den tiden det för att det ska löna sig att ens åka dit.. Haha.

Innan dess vet jag inte, jag ska väl försöka övertala Erika att man faktiskt kan äta middag innan 22.. Så jag ska väl så småning om börja laga lite mat - housewife som jag är.

Jag förstår att ni alla blir så fästa, tagna och intresserade av det jag skriver men snälla sluta kommentera så mycket och så ofta ! Jag hinner inte med att svara på allt!

//H

bild för bild

korrridor
Den låånga lååånga korridoren

palm
Palmrot och gata

hanns
Hannas nya favorit

eirka
Erika är cool bakom sina solglasögon

dia normal...

Jaja Hanna har väl rätt då, jag är dålig på att uppdatera...

Idag har solen kommit fram igen, den har gömt sig i några dagar bakom molnen, men nu är den alltså tillbaka och det gör så himmla mycket för humöret...

Jag började min dag med en cafe con leche, en crossaint och en dagstidning på väg mot skolan, det känndes lite kontinentallt sådär, sen hade vi lektion och höll på med en massa subkonjuktiv :S Jag tror inte på grammatik, så enkelt är det. Efter skolan åkte jag hem och jag och Hannie tog en sightseeing tour i vårt neighbourhood, vi hittade en fin park med utsikt över hela BCN. Hanna hittade en gunga.

image18


// E

Read it and weep my friends,

Hela dagen har varit en väldigt utmattande dag för mig och jag säger inte detta i självömkan utan jag säger det här för alla stackars flickor här i Barcelona som faktiskt kanske tycker om sin stil och inte vill behöva ändra på den pga sliskiga kommentarer, busvisslingar och dömmande blickar.. Nej vet du vad.. Jag letade efter ett café där det inte kunde finnas någon som kunde kolla, viska eller ens försöka prata med mig och efter vad som kändes som en evighet gav jag upp alla spanska fik och gick därför till stället jag vet att man kan lita på.. Starbucks..

Kvällen blev inte så mycket lättare den heller - varken för mig eller min pimp - Erika. Det började med att jag, e och sofia skulle gå på bio, visserligen gick allt bra där och middagen likaså men när vi sedan står utanför ett café på ramblan, väntandes på Evelyn och Odessa fick vi lov att ge upp och åka hem. Jag lovar och svär att folk säkerligen trodde att vi stod och letade kunder.. För nej blickarna de gett oss har inte liknat några blickar vi tidigare har fått.
Kan inte alla bara låta oss gå klädda som vi vill och låta oss vara? Detta är ett starkt minus med Barcelona måste jag faktiskt säga.. För om inte jag ska få gå i mina kalasisar och knäisar så vet jag inte vad..

Menmen, nog om det.

Filmen vi såg var Jumper med Hayden Christensen och Rachel Bilson. Den kanske inte var såå jätte bra - men hey med 2 så pass snygga folk som de - hur kan man då inte tycka om den?:)

Jag kan också passa på att klämma in att jag har en hel hög med massa nya meningar i min nya fina bok men jag har dessvärre inte sett havet än! Och jag ska föreställa att bo vid medelhavet.. Jo, jo.

//H

image25 


Barcelona tre-i-topp

Sköna gratisställen att hänga på

1. Skatetorget
2. Valfri sittplats nära havet
3. Parc de citudella


Godmorgon!

Godmorgon Godmorgon!

Vädret är mulet - fast det har det ioförsig vart de senaste dagarna men jag hade sett framemot lite solsken. Idag är en dag då absolut ingenting står på schemat så jag.. Läs och häpna - jag hade tänkt att hitta en bok att läsa ute i solen på något trevligt café. Men blir väl inte så, så kanske att jag drar mig till Ikea igen och handlar de saker som fattas. Exempelvis kuddar.. Har en platt liten bebiskudde - det måste det vara hur som helst.. Ajajaj.


Erika är dålig på att updatera men hon är just nu i skolan och jag sitter nyvaken på sängen !

vale vale

just ja. Jag har kommit på att jag ska lära mig 5nya meningar varje dag.. Ska bara hitta en anteckningsbok som jag blir glad av att se och som jag gääärna öppnar.. 


barcelona for now.

//H

there's no need

Oroa er inte, det är inte bara fest här nere !

Idag har jag varit och shoppat lite medans Erika var i skolan sedan gick jag, Erika och Evelyn och åt lunch och efter det blev det lite exklusiv frukt o. grönsaksshopping inne på en marknad. 1kg jordgubbar för typ 10kr är inte helt fel det:)

Nu är jag hemma i lägenheten och Erika är och hämtar sin ena resväska hos Sofia. Det var sagt att Gala och Diana skulle packat ut alla grejer ur sina rum idag men inte det inte, visserligen tömde de garderoberna men allt annat då? Papper på skrivborden bl.a. men men.



Ciao!

www.barcelonababy.blogg.se

Okej, så nu ska jag ta mig i kragen och presentera detta lilla liv vi/jag hittils har levt..

Så Torsdagen då jag kom blev det alltså fest vilket också fortsatte på fredagen och även lördagen -åtminstone vart lördagen en liten halv fest! Det är sjukt att man inte lämnar lägenheten förens efter 1. Lilla Sverige som är på väg till sängs då.. Hur som helst var vi på ett relativt stort ställe på Fredagen kallat Apollo. Det kanske var 3lucky house i storlek! Det var jag, Erika, Evelyn och några fler utav deras klasskompisar men också de 2svenskarna som tyvärr har åkt hem nu, - Lester och Sofie. 2 sköööna personer. Och ni som känner mig vet att jag aldrig skulle säga att en person är skön, men förmodligen är detta den enda gång man kan använda ordet skön för att beskriva en persons personlighet..

Lördagen blev det inte för mycket fest.. Eller.. kanske det vart ändå? Haha. Innan utgången var vi iallafall och gjorde ovanligt kulturella saker - exempelvis kollade på en lägenhet, besökte ett öppet shoppingcenter som påminde om Orlando.. Detta bekräftades då det fanns en Disney Store! Blev även ett besök vid Sagrada Familia.

Igår strosade vi runt bland alla stängda affärer (por que allt stängt på söndagar?!) och kvällen avslutades med ett Entourage Maraton.

Idag har jag, Erika och Odessa varit på IKEA ! Kom på att om man någon gång saknar sverige så har man det ju bara en bussresa bort. Nackdelen är dock att släpa allt man köper på buss och metro.

Imorgon vet jag ej? Kanske kan övertala mi hermana att det är dags att besöka una champagneria.


Vill även hälsa att jag förväntar mig åtminstone ett besök från svealand.. Ni kommer tycka om denna lilla stad.

//H


Tibididado

Buenos Noches!

Så som Erika sa - boendet blev bättre än vad vi hoppats! Eller.. Ja, det kanske är lite för tidigt för att avgöra det..Men förhoppningsvis och som det verkar just nu så ! Det borde inte heller vara några problem att ta emot besökare nu, det borde det då inte. Nu får vi bara hoppas att våran nya kära sambo Diana - som är lika gammal som mig - har liknande åsikter ang. fest och partaj som oss!

Barcelona.. Ja, jag vet inte riktigt än. Känns fortfarande som att jag är här på semester, men nu när man snart kommer få packa upp sina resväskor kanske det blir lättare att skaffa sig en vardag här!


updt. mera om ett litet slag av vad som har hänt sen det att jag kom hit.


// H

spanska i praktiken


Tänkte att det är dags att ni får se lite bilder ifrån Barca, vi börjar med lite skolbilder som jag stulit från Max grupp på facebook...



image16

Terrasen på skolan där vi brukar hänga på lunchtid,
Notering: Det är varmt och det är sol.


image17

Tacokväll med nästan hela klassen, en väldigtväldigt trevlig kväll...

Äntligen Hemma

Bloggar från soffan i vårt nya hem!
Jajamen ni läste helt rätt, vi har nämligen skaffat boende nu, vi har ett varsit rum i en stor och ljus och fin lägenhet. Det var menningen att vi skulle dela den med en mamma och hennes dotter men nu verkar det som att vi kommer dela den enbart med hennes 17åriga dotter som inte ens skulle bo här från början!
Men ni hör inte oss klaga...
// E&H

simple

allt ar bra, vi lever och mar bra !

bekräftelse

japp hanna är här, och det är supermysigt
Nu är hon ute på stan och jag borde plugga men dras av nån anlednig ständigt mot facebook...
"Facebook förstörde mitt liv"
//E

Hola amigas y amigos!

Så nu kan jag bara meddela att jag är framme i landet som aldrig går och lägger sig!
-och vill även passa på att bekräfta att det nog faktiskt är sant! helt ärligt..

Jag kom fram igår 21.30 ungefär. Resan gick bra men jag gick lite vilse på flygplatsen här och var tvungen att gå ut genom tullen och försöka förklara för säkerhetsvakterna att jag behövde ta mig igenom säkerhetskontrollen - utan biljett för att hämta mina väskor.. Men det gick och efter lite spring, slit och släp fick jag min alla hjärtans dag ros - En syster som kan bära väskorna. Haha, tack för den.

Vi kom hem till Erikas kompis Evelyn efter en buss och taxiresa... Vad ska jag säga.. Området vi bor i vänder min mage ut och in men lägenheten är ändå helt okej:) Väldigt tacksam att vi får bo där!

Vi åt lite mat och jordgubbar med choklad och drack Cava tillsammans med några från "Perikithas" klass.. För att sedan gå ut. Vi gick ut vid 1. haha. Timmen då ett visst luckyhouse stänger! Jag som var lite trött efter resan orkade inte så mycket längre än tills 4, så då begav sig jag och Erika hemmåt.. Och helvete vad många äckliga och dryga människor man stöter på på gatorna så sent.. eller tidigt? på natten..

Vill också säga att jag fått använda min mest välbekanta fras också.. No hablo español señor.. Visste väl att det skulle komma till nytta här!

Men allt i allt så är allt bra här och hoppas allt är bra med er också.

// (h)Anna


Sluta skyll pa mig!

Hade jag varit sjalv hade jag haft boende for 10 ar sedan men eftersom du ar lite krasen sa duger ju inte vad som helst. jag har varit och kollat pa tio olika stallen nu, tro mig jag onskar ocksa att det var over, men nu ar det sa har och det ar bara att anpassa sig. Vi far bo hemma hos min kompis i ett par dagar sa ora dig inte, ok? 
Det sket sig med finnarna darfor att dom kom pa att dom bara vill ha en person i lagenheten...

Imorgon ska vi pa en "traff" med folk som letar boende och folk som erbjuder boende, hela BCN talar om det just nu sa det kan nog bli skoj (det ar alkohol med i bilden for att gora det hela lite enklare) http://www.myspace.com/lasnochesdelpiso
i ovrigt ska vi titta pa ett boende pa fredag och ett pa lordag...

//E

vilken tid landar du? skicka ett sms aru gullig

Jag vill slå dig riktigt hårt!

Erika!!! Du sa att fixa boende inte skulle bli några problem och du sa även sist jag pratade med dig att det var fixat. En lägenhet med finnar var det då som gällde!? Nu kommer jag till dig om cirka 47timmar och jag har ingenstans att bo! Jag är smått frustrerad, arg och irriterad över detta och ska jag verkligen behöva påminna dig om att jag inte funkar som er utan någon speciell kontroll eller planering.. Allt löser sig inte bara. Se till att vara säker innan du säger något sådant...


badabadada!

image12


Det är inte alltid lätt när det är tänkt att vara lätt

Hola chicas y chicos!

Är hemma igen efter en helg i Stockholm. De 3 vännerna och Kalle var där för att fira 18årsdagarna!
Helgen i helhet var väldigt trevlig och det känns faktsitk som att levern fortfarande funkar!

På Fredagen blev det shopping och sen lagade Kalle en vegetarisk lasagne som var väldigt god och vi körde även på förfest hemma, sen åkte vi till något ställe som var väldigt billigt, ett ställe som pojkarna vart kära i. tror jag? Viper room.. Namnet, nja. Men kan ju passa på att visa att man faktiskt lyckades komma med på vimmelbilderna !

Förlåt släkt och familj för den magiskacancerpinnen i handen, men jag är ju faktiskt 18nu...



Niclas som lyckades bli utslängd från viper och Kalle som är Kalle lyckades inte riktigt ta sig upp ur sängen på Lördagen, åtminstone inte i tid till lite shopping så jag och Martin spenderade en dag i affärer och den andra en dag i sängen.. Till kvällen hade vi ett bokat bord på Berns.. Väldigt väldigt god mat och väldigt väldigt fint! Vi gamlingar beställde in Manhattan och Dry Martini men det var knappast någonting för mig och jag är ledsen att säga detta - men inte heller är Cosmopolitan en drink för mig.. Efter några timmar på berns begav vi oss ut på stureplan - Kanske att man inte riktigt passar in där och att man borde gå dit utan några killar som sällskap... Inge illa menat mot er Niclas och Martin... Haha. Men utbudet kanske hade varit lite större då.. :P Vi hamnade hur som helst på något ställe kallat.. jadu jag har ingen aning faktiskt.. Men Martin gav den kommentaren att han saknade Lucky och Parken ! Då är det illa, men riktigt så illa tyckte jag inte att det var faktiskt, dyrt och tråkigt kanske men inte så pass dåligt att man saknar Parken! Nej huy.

Igår träffade jag släkten.. Det blev lite champagne och småprat och det var också väldigt trevlig! Kee&Krille hade bokat ett bord på nyöppnade AquaVit.. Innan vi satte oss ner för att äta kollade vi runt på hotellet och 8våningar upp - uppe på taket hade de en pool och en eller två takterrasser. Väldigt väldigt fint.. Där ska jag minstsagt bo någongång.. Maten var väldigt god och det var både roligt och trevligt men.. Jag tror den där flaskan Cava jag och Kee delade på bär ansvar för mina sista timmar på söndagen..

19.44 klev jag på tåget som skulle ta mig till borlänge - fnittrig och matt sätter jag mig på min plats och efter det blir allt svart och jag vaknar upp i Falun.. Fråga mig inte hur jag lyckas, för det vet inte ens jag.. Så 22.45 får pappa sätta sig i bilen för att hämta mig ! Jag kom hem hel men väldigt väldigt frusen..

Men tack för den här helgen och på återseende!

//H

Brev till min syster

Tatuerarstudion var stangd! Jo men tjena, det ar lungt du kan erkanna att du bangade ur, jag forstar dig...

Grattis som fan i varjefall.

Champange kan jag nog inte erbjuda men cava, den spanska motsvarigheten. Pa fredag tankte jag att vi skulle ga pa en cavabar, que tal?

Jag ar faktiskt ocksa glad att du ar myndig nu,  det sparar en massa jobb...
Har du leg foresten? man maste visa det nar man ar ut, passet ar ju inte sa smart att ta med. du far gora det nu och sa far mamma/pappa skicka hit det nar det ar klart.

besos och grattis igen!
// E

It's my birthday!

Så grattis till lilla mig! Ja, tack så mycket !

Var tänkt att jag just nu skulle sitta i en stol påväg att få mitt älskade ord chic ingraverat på armen - men hey - vet ni vad? Jag fick ett sms nu idag som löd "Hej det vore bra om du kunde ringa upp mig, för vi har nämligen stängt pga sjukdom idag - men du kan få en tid imorgon på e.m" Jag är måttligt besviken dels för att jag sett fram emot det här och dels för att jag inte hinner imorgon! Damn, damn, damn. Vart, när eller hur jag ska få den vet jag inte. Men som Niclas sa - det är ödet. Något dåligt kanske hade hänt om jag tatuerat mig idag! Eller vad tror ni?

Men att pappa väckte  mig med champagne känns bättre =) Så vill jag ha det varje morgon.. Erika läser du det jag skriver? 

Nu ska 18åringen gå och duscha, men ni ska nog få veta in i detalj hur min dag har firats!

First off.. Lunch på siljan med Pappa och Fanny tror jag?
Nästa blir nog siljan med mina vänner och efter det.. vet jag inte.. Men till kvällen så blir det "det italienska köket" med släkt och familj.

image9
Men sooo loong och puss från 18åringen

hopplöst

Nu ger jag upp det här - åtminstone för stunden. Min armbåge ömmar för jag har sliiitit så hårt bara för att ge den här bloggen lite karisma.. Men det verkar inte vara det enklaste, så nu får du vara ful bloggen - jag trodde vi kunde komma tillräckligt bra överens för att få dig fin - men inte det inte - då vet jag vart våran vänskap går.



..H


felaktig uppgift

det ska tydligen finnas 30 000 svenskar har, dubbelt sa manga som i Leksand.

VIP

Erika Kotti + 4
hur cool kanner man sig inte nar man far satta sitt namn pa listan?
//E


RSS 2.0