29 dagar och 1 timme

Jag längtar efter att få åka iväg! Det var länge sedan jag kände så på riktigt. Tror att det har varit bra för mig att vara hemma ett par veckor, annars har sommaren och hösten kännts som ett konstant flackande fram och tillbaka. norge,vevezuela, norge uppsala, stockholm, älvkarleby,norge,usa, stockholm, älvkarleby.
Längtar efter en ny vardag med nytt folk, nya vanor, ny säng, nya dansgolv, nya gator, nytt språk, nya affärer, nya drinkar...
NYTT NYTT NYTT

fusk?

Hanna tycker att jag fuskar som skriver blogg innan jag är framme i Barcelona, det tycker inte jag, för nu handlar faktiskt allting om Barcelona. I alla fall det mesta.


pre-Barca

Ska försöka, jag ska verkligen försöka ha en blogg under tiden jag är i Barcelona, förhoppningsvis kommer jag att skriva lite oftare än i min gamla kära resedagbok som jag försökte hålla uppdaterad under Brasilientiden, det gick ju så där måste jag säga... men jag ska inte lova någonting.

Enligt applikationen "my countdown" på facebook så är det 36 dagar och 11 timmar kvar tills skolan börjar... det enda som känns lite surt är boendefrågan, men det löser nog sig tids nog... kanske

RSS 2.0