Bravo Forum

Idag jobbade jag min sista dag på "stranden". Det har varit två gryma månader, och tack och lov har vi inte haft några större incidenter av något slag. Så det känns bra att sluta på topp. Mindre bra känns det att jag helt plötsligt blev arbetslös.

spejar/posar?



Livräddarhumor


Vår baby.



Bjöd på Cava dagen till ära som tack och hej, dock fattades några men det var ju deras förlust.



Dags att spilla bönorna.



Det här är Saam, honom är jag kär i.

smart brud

Tänkte till över min internetsituation, gick till mediamarkt och köpte en nätverkskabel och hokusfiliokus hade jag plötsligt fått internet (läs kontrolen över mitt liv) tillbaka.


Detta är min sista helg i Barcelona, ikväll har jag firat med lite vindruvor och en värdelös film. Imorgon ska jag på "alternativregge/annan musik festival" med några från jobbet. Det blir nog kul. Hoppas jag.

bahbye

Har internet krangel hemma, tror att det ar min dator som har gett upp pa mig. Kommer ju faktiskt hem om en vecka sa detta kan vara bland det sista som skrivs har i Barcelona. men lar ju komma med ett langt och pampigt avskedsinlagg innan denna blogg avvecklas helt och hallet.

uppmuntrande

Tack för din fina kommentar mamma, man blir verkligen sugen på att uppdatera bloggen. VERKLIGEN.

This is it.

Vi infinner oss nu, redan, på våran sista dag här nere.. Denna dag kommer till största del tillbringas på stranden, (varför envisas jag med att åka på solsemestrar när jag ändå klarar högst någon timme i solen?) men man gör det för fannys skull:) Efter stranden hoppas jag hur som helst att vi ska hinna med lite shopping innan den eventuella utgången, för hör här; än så länge har fanny inte fått se skymten av en nattklubb, det närmsta vi kom var på en förfest med tolv okända tjejer, men jag blev trött och vi åkte hem istället för att följa med ut, men kom igen klockan var två på natten och de ville vänta minst en halvtimme till innan de ville åka. Den energin har inte vi svenskar.

Fanny ligger inne på rummet just nu, borde kanske gå och kolla till henne, vi har ju trots allt mycket på schemat till alldeles för lite tid.


Igår var vi på picnic i parc guell också, men klockan vart för mörk och jag fick inte leka av mig, jag fick inte vara barn den här gången.

Nej nu måste jag gå.


puss


tillkännagivande


Erika has changed her realationship status and is now in a realtionship.

Bogatelle

Ligger halvdöda på sängen, efter en lång dag i solen. Vi har legat på en strand hela halva dagen och försökt få lite färg på våra bleka kroppar, hur det går? Den som lever får se.

Kvällen spenderades med lite shopping och avslutades med en middag på attic. Har själv inte riktigt gjort några fynd ännu men det kommer, det kommer.


Skulle allra helst bara skriva idag har jag snurrat på en stol, allt blir så mycket mindre komplicerat så.


det kommer komma bilder...

Dearest,

hola barcelona!

Jag och fanny har landat, iofs. landade vi för lite mer än ett dygn sedan. Resan gick bra trots en liten försening med planet.

Ankomsten firades med Cava och lite äkta spansk consum mat uppe på tak-terassen, sedan bar det av mot en gatufestival i Gracia, efter lite cola och secondhand fynd begav oss vi hemmåt för lite skönhetssömn.

Idag följde vi med Erika till hennes strand (om man nu kan kalla det strand?), vi klarade av cirka två timmar i solen och strosade efter i ett turistfyllt barcelona. Kvällen har vi spenderat med mat och drinkar.


Det var det för nu.

deu


Det stora frågetecknet.

Ångesten börjar komma krypande, vi är en vecka in i agusti, om mindre än en månad far jag hem till Sverige. Jag har ingen anning om vad jag ska göra där. Jag är ju anmäld till distanskurser på högskolan, men en till gråmollig höst i folktomt Leksand, nej det är jag inte ett dugg sugen på. Faktum är att jag inte har en anning om vad jag är sugen på. Det förbannade körkortet måste göras, det ligger ständigt i bakhuvudet och gnager.  Skamligt att vi ska vara så sjukt bilberoende i Sverige.
Att stanna i Barcelona känns inte heller som rätt grej att göra, det är dags att gå vidare, ny platser att uppleva, nya gator att irra runt på, nya förälskelser.
Först vill jag hem, umgås med de nära och kära,  dricka kaffe med försumade vänner och besöka de som bestämt sig för någots nya hem och städer. Men vill inte att denna höst ska bli som den förra.
Jag behöver någon som talar om för mig vad jag borde göra härnäst, någon som känner sig mannad?


Lediga dagar

bloggen försumas hela tiden, när jag jobbar hinner jag inte uppdatera, när jag är ledig ängnar jag mig åt roligare saker, så som att tvätta, städa och handla, och där i mellan så gosas det en del också.
Bloggen får vänta, Hanna tar säkert vid när hon kommer, kompenserar för alla inlägg som jag inte skrivit.

stackarn.

Staden blev för mycket för henne, hon har tappat greppet. Jag är ledsen att behöva säga att det är så här hon kommer hem imorgon.




se mig, älska mig, sakna mig

you can't say no to me :) du kan bara inte.


Why don't you just love me
The way you used to do
Why don't you just love me
The way you used to do

My hair's still fake, my eyes still brown
I'm still the same as when you loved me.




spelar på ditt samvete...

RSS 2.0