2 weeks to go

Tänka sig, om 2 veckor sitter jag på planet till mer värme och en ny vardag. Detta är knappast så jag tänkt mig att livet skulle se ut bara för ett år sedan. Jag är glad. Jag är nöjd och framförallt är jag exalterad. Även om jag har seperationsångest. Skolan är klar och dagarna går mest åt att packa och packa om den väska fylld med ting som ska vara mitt hem kommande 2 månader.

Tänka sig, att om 2 månader njuter jag av staden i min sista vecka. Tider går fort.

Först ska vi hursom helst klara av en student.


Sephora, Plaza catalunya 2 år sedan

3 veckors dagen

Såhär på en solig söndag, med exakt 21 dagar (aka 3 veckor) kvar tills planet lyfter från arlanda. Börjar fjärillarna fulla kroppen. Mina jobbtider har ändrats. Jag får samma lön men kommer bara att jobba måndag-fredag mellan 09-15. Någon timme mer eller mindre ibland. Men det är riktlinjerna.

Resväskan har börjat fyllas och jag har lite små-ångest över hur jag ska få plats? Hur packar man för 8 veckor i hettan? Lätt, det förstår jag också. Svala kläder. Men träningskläder? Böcker? Hur många skor? Lakan? Handdukar? Puh. Mycket att tänka på.  Snart, snart så är det dags.


Tiden flyger fram



30 dagar kvar!
Vilket vissa även kallar 1 månad. Pirret och nervositeten har stigit. Väskan har börjat packas. Nu börjar det närma sig. Lite drygt i 8 veckor ska jag njuta av och uppleva staden. Tips? Vart måste man gå? Hur farligt är ravall?

40 dagar kvar

När jag ändå är igång med packning så smått och dessutom sitter och kollar på el classico som går på Camp nou kan jag passa på att påpeka: där ska jag bo.

Många frågetecken eka fortfarande. Jag har inte fått vidare måna tips men allt löser sig. Of that i´m sure of.


RSS 2.0