Stackars lilla mamma.

Jag ser verkligen framför mig hur svårt det var för dig att skriva kommentaren på mitt näst senaste inlägg. Hur du verkligen fick kämpa för att inte skriva en massa frågor om min dejt. Eller är jag fördomsfull nu?

Hehe




Maria och spriten.

Är ju här nu, oroa er inte vi dricker inte sååå mycket. För mig som är en gammal hagga är det nämligen svårt att hålla hennes (oförstörda levers) tempo. Alkoholen och min kropp fungerar inte längre i den symbios som det en gång gjorde.


röd flagg

Röd flagg idag, härligt härligt. Annars? Vad kan man säga? jag åker lite vatteskoter, jag är lite snygg, jag blåser i min visselpipa.

Maria kommer på fredag, börjar redan få ett fullspäckat schema för det lilla livet.

Fredag-sova
Lördag-följa med mig till jobbet, utgång på kvällen
Söndag-öppet för förslag
måndag-nasty monday på felini?
Tisdag- "Acuatlhon" ( 500 sim, 500 surfbräda, 1800 löpning x2) Maria du är anmäld till allt. Och så fest på det.
Sen vilar vi några dagar... Är du kvar kvällen den 5? Då annordnar nämligen "min strand" en fest. Den blir grym.

Nästa vecka måste jag bestäma mig om jag ska plugga eller inte. Vet varken ut eller in eller fram och bak. Kan någon vara snäll att fatta ett beslut?

Nu ska jag på dejt. (ja, ni läste rätt).
 
Puss


Vackert

http://www.youtube.com/watch?v=WIvmE4_KMNw

BWO å SATC

Idag när jag var inne på världens kanske absolut bästa site (youtube) upptäckte jag att BWO har gjort en låt som heter Barcelona, kanske inte är något nytt för er som befinner er i Sverige, men för mig var det iallafall en nyhet. Tyvärr så ångrar jag bittert att jag nyfiket tryckte på play. Har ni sett videon? alla fruktansvärt fula produktplaceringar? Har ni lyssnat på låten? jag får kväljningar bara av att tänka på det. Inte för att jag brukar tycka BWO är särskilt bra, men bättre än så kan de garanterat.
blääääääää


Igår var jag förövrigt och såg sex and the city, bättre sent än aldrig. Filmen som det skrivits om på varenda blogg under sommaren.
Recencion: Underhållande men budskapet i filmen är precis tvärtemot seriens.



shame on me

Uppdateringen på denna blogg har ju inte direkt stått som spön i baken på senaste...
Well Mamsi, Morten och Joel är här för tillfället, "här är det varmt och skönt vi solar och badar varje dag".

Trevligt att bli lite omhändertagen faktiskt. Måste säga att Joel är ett fantastiskt preventivmedel. Nu menar jag inte att han är jobbig eller något sådant, utan  för att jag ser hur begränsad man faktiskt blir med småbarn. Jag vet att många föräldrar gärna säger att det är en myt och att man inte alls blir det och bla bla men det är bara rent bullshit.

Denna lilla trio är iallafall en riktig lite turistskara. Det har nu flera gånger gått längs La Rambla för att se på "allt roligt" som finns där. Tror tillochmed att de har ätit på nån av uteserveringarna där, personligen dör jag lite inombords för varje minut jag måste spendera på den gatan...

läskigt

Idag har jag kollat så att jag låst grinden två gånger och i förrgår var jag tvungen att springa tillbaka hem från gymmet för att kolla att den var ordentligt låst. Endra så har jag blivit senil eller paranoid, jag vet inte vad som är bäst...

RSS 2.0