Fernström, läs och häpna!

Så mina sysslor här i hemmet är att hela tiden hålla mat på bordet.. Och jisses vad jag är bra på det.. Haha. Fanny jag har gått upp flera nivåer inom matlagningen, det är inte alltid samma gamla sallad och samma gamla laxbit. Nudu, nu kan jag laga mat... Åtminstone tillräckligt för att jag själv ska vara stolt.. Haha. Tänkte bara säga det..

//Kocken

Kommentarer
Postat av: Mor

hmm det är nog inte bara Fernström som häpnar :-) Tänk att du kommit till Spaninen för att lära upp dig till en riktig, ordentlig husmor med mat på bordet då "maken" kommer hem!! Och verkar som du till och med utvecklat din matkonst! Låter kul, då vet jag vem som ska få laga mat när vi kommer på besök! Puss!

2008-02-23 @ 18:22:11
Postat av: fanny

ey cooling, duktigt av dig! du ska veta att jag också förbättrat mig inom det området. Även fast det typ bara har varit fisk, sallad, bulgur, chilisåser och sånt där som bara smakar helt vanligt. Men... har även gjort kycklingfileér på en plåt in i ugnen tillsammans med morötter, skivad potatis, och lite lite honung på det -att rekomendera.. eller till erika iaf;) pussss

2008-02-25 @ 11:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0